Kerkstraat 150 - 2460 Kasterlee
Tel.: 014 55 55 49
GSM.: 0476 98 08 50
Contacteer ons!

Een geslaagde renovatie met Turnhouts Bouwbedrijf

Renoveren, verbouwen of restaureren, hoe u het ook omschrijft, bij dergelijke projecten komt er steeds veel werk en tijd aan te pas. Maar met het inschakelen van Turnhouts Bouwbedrijf zal u tegen scherpe prijzen uw renovatie in Kasterlee en omstreken mooi zien vorderen zoals u het voor ogen had.

Aanpassingswerken

Van de eerste maal meteen goed renoveren, is een taak voor Turnhouts Bouwbedrijf. Vanuit Kasterlee komt het bedrijf naar u toe voor kwalitatieve verbouwingen, van klein tot groot. Muren afbreken om nieuwe ruimten te creëren, een keuken bouwen of uw oude woning volledig vernieuwen, inclusief een nieuwe achterbouw, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Afwerking

Na de ruwere werken blijft de aannemer uw partner om de renovatie verder af te werken zodat u zich snel weer gerust thuis kan voelen. Met een verfijnde afwerkingsgraad worden bijvoorbeeld de vloer-, sanitaire- en Gyprocwerken uitgevoerd. Kies uw leuke tegels en ze worden egaal gelegd voor een strak resultaat. Ook uw oprit of terras vernieuwen, mag u in de plannen betrekken.

Subsidies

Turnhouts Bouwbedrijf is een ervaren en vooral geregistreerd aannemer. Daarom kan u verschillende van uw verbouwingswerken aangeven om in aanmerking te komen voor subsidies. Ook in deze administratieve zaken heeft de firma veel expertise. U mag deze gerust aanspreken om na te gaan welke wettelijke premies u kan aanvragen.

Contact

Verbouw met een goed gevoel en telefoneer nu naar Turnhouts Bouwbedrijf. Na afloop van de werken zal u helemaal tevreden zijn van het vernieuwde uitzicht.