Kerkstraat 150 - 2460 Kasterlee
Tel.: 014 55 55 49
GSM.: 0476 98 08 50
Contacteer ons!

Bouwen met de troeven van Turnhouts Bouwbedrijf

Bouwen in Kasterlee en omgeving doet u voortaan met Turnbouts Bouwbedrijf. De firma beschikt over de nodige vakkennis en ervaring om uw nieuwbouw te plaatsen, inclusief de volledige afwerking. Met deze totaalprojecten worden uw droomplannen snel werkelijk en dit tegen een sterke prijs/kwaliteitverhouding.

Totaalproject

Met het concept sleutel op de deur wordt uw nieuwe woning nauwkeurig en volgens uw wensen afgewerkt. De ruwbouw wordt ingericht met onder andere vloer-, elektriciteits- en sanitaire werken. Dit gebeurt met oog voor detail. U hoeft enkel Turnhouts Bouwbedrijf uit Kasterlee te contacteren om alles te overlopen en het bedrijf neemt de coördinerende rol op zich.

Duurzaam

Bouwen in de provincie Antwerpen en aangrenzende gemeenten kan zeker op een energievriendelijke manier. De bouwwerken van uw erkende aannemer houden rekening met de belangrijke energiewaarde van de woning. Daarom wordt er professioneel isolatie aangebracht aan onder andere het dak en de muren. U zal in een heel duurzame woning terecht komen.

Kwaliteit

Naast een efficiënte isolatie gebruikt Turnhouts Bouwbedrijf ook voor zijn andere werken heel kwaliteitsvolle materialen en dit aan erg scherpe prijzen. Er wordt gewerkt met vaste leveranciers waardoor de bouwfirma u heel interessante prijzen kan aanbieden. Dit in combinatie met de eigen vakmensen die de werken uitvoeren, zorgt voor een vlot en stipt afgeleverd project.

Contact

Bespreek vandaag nog uw plannen met Turnhouts Bouwbedrijf. U zal versteld staan van de vele mogelijkheden.